CONVENCIÓ 2013

convencio-2013

Crònica

La convenció dels treballadors i les treballadores del TecnoCampus es va celebrar el 4 de setembre per segon any consecutiu. Comença ja a ser una tradició dedicar unes hores, quan comença el curs, a retrobar-nos i posar al dia reptes, projectes i il·lusions compartides. El president, Miquel Rey, ha obert la trobada amb un missatge optimista. “Esteu ajudant a millorar la ciutat i a millorar el país”, ens ha dit, i ha apuntat algunes dades: la matrícula universitària està sent bona, les converses per a l’adscripció única amb la Universitat Pompeu Fabra avancen, la valoració exterior del projecte és alta (ha recordat que el director general d’Universitats de la Generalitat, Lluís Jofre, va dir en el darrer acte de graduació que “el TecnoCampus és el millor projecte universitari del país”) i a l’àrea d’empresa també hi ha bones notícies com l’alta ocupació dels espais per a empreses (un 85%) o el reconeixement que suposa el fet que el TecnoCampus hagi estat escollit com una de les quatre seus a tot Catalunya de la xarxa Start-up Catalonia. Rey, que aquest estiu ha assumit la presidència de CETEMMSA, ha apuntat que aquesta circumstància ha de permetre millorar la relació i les sinergies entre aquesta institució i el TecnoCampus (en aquest sentit, ja hi ha en marxa projectes interessants, com la posada en marxa del programa Innoemprèn Printed Electronics).

JaumeTeodoro - Convencio2013

JaumeTeodoro – Convencio2013

La convenció ha continuat amb el visionat d’un resum audiovisual del curs passat, elaborat per part dels professionals de la televisió M1TV, que té la seu al parc.

El director general, Jaume Teodoro, ha protagonitzat la intervenció amb més pes de l’acte. Ha fixat els objectius del curs que comença i dels propers anys, ha actualitzat a través d’una presentació els continguts del pla estratègic de la institució, que inclou un anàlisi acurat del context en què ens movem (DAFO) i de quines estratègies i accions podem desenvolupar els proper anys, desglossats en el curt i el mitjà termini. El director general ha fet una crida a treballar amb entusiasme, amb una idea clau: construir equip. “Us demano implicació, que siguem generosos amb els altres, per tal que flueixi un benestar de manera natural que repercutirà en un equip d’alt rendiment”, ha apuntat. El lema de la institució, “Construïm futur”, plasmat en el logotip, ho és també de la convenció i del Pla estratègic, ha destacat.

La pausa ha servit per dur a terme les votacions per elegir els representants dels treballadors en el Senat, un nou organisme consultiu que reunirà professor, personal d’administració i serveis, professionals de prestigi, alumnes i exalumnes.

La segona part de la convenció s’ha centrat en presentacions temàtiques: Marcos Faúndez (EUPMT), Montserrat Vilalta (EUM), Esther Cabrera (ESCS), Emma Feriche i Alek Kucel (emprenedoria) i Albert Garcia (digitalització). En aquesta fase de la convenció hem conegut els equips humans de cada àrea, els objectius plantejats i les accions proposades per assolir-los. Cal apuntar la digitalització,l’e-learning o la internacionalització com a aspectes comuns i transversals.

En aquest apartat web podreu descarregar i consultar tots els documents de la convenció. Us convidem a consultar-los i a fer els suggeriments que considereu oportuns.